U bent hier

HAPPY MEAL

Als het grootste familierestaurant van Nederland biedt McDonald's voor iedereen wat wils. Voor jong tot oud, met een breed assortiment eten en drinken biedt McDonald's plezier voor de hele familie. Van een Happy Meal voor kinderen tot een gezonde salade of een lekkere Burger met Franse Frietjes. McDonald's voor iedereen.

Een gevarieerd menu waar kinderen dol op zijn. Ze kunnen kiezen uit een maaltijd met groente, fruit of een zuiveltoetje. En dat allemaal in een vrolijke doe- en speeldoos met een leuke verrassing.

Volop variatie

Bij McDonald’s werken we aan een gevarieerd en verantwoord menu. Dat geldt ook voor ons kindermenu. Het is:

  • Een compleet menu: met bijvoorbeeld 4 stuks McKibbeling, Franse Frietjes, een Innocent® Aardbei & Banaan en Snoeptomaatjes.

  • Een menu met aangepaste porties (kleiner dan onze andere menu’s)

  • Een menu met desserts speciaal voor kinderen: Vers fruit, Snoeptomaatjes of een Danoontje.

Groenten en fruit zijn ‘fun’

De afgelopen jaren is het Happy Meal steeds gevarieerder en leuker geworden. Wist je bijvoorbeeld dat:

  • Kinderen al vanaf 2007 volop keuze hebben binnen het Happy Meal Menu, zoals vers fruit, Spa, of Snoeptomaatjes?

  • Er geregeld nieuwe producten als verantwoorde keuze worden aangeboden? Zo konden kinderen eerder al kiezen voor Zonnatura Knijpfruit.

  • McDonald’s kinderen wil laten ervaren dat het eten van groenten en fruit gewoon leuk is? Bijvoorbeeld met de verantwoorde keuzes binnen het Happy Meal.  Zo introduceerden we begin dit jaar de Innocent® Aardbei & Banaan en de Innocent® Mango & Passievrucht.