U bent hier

HAPPY MEAL

Minions in het Happy meal

Bello! De Minions komen terug bij McDonald’s! Vanaf woensdag 1 juli staat het Happy Meal volledig in het teken van de nieuwe Universal film Minions. Na het succes van Verschrikkelijke Ikke 1 en 2 hebben deze ondeugende gele wezentjes nu een eigen film, die garant staat voor hilarische avonturen. In deze nieuwe film gaan de Minions op zoek naar een nieuwe stoere leider. Door de eeuwen heen lukt het ze om verschillende stoere leiders te vinden, maar het lukt ze niet om de leider ook daadwerkelijk te houden. Deze zoektocht gaat verder bij McDonald’s met de online Minion Leider test. Ben jij de nieuwe Minion Leider? Klik hier om de test te doen.  

 

Natuurlijk vind je in het  Happy Meal zitten  Minion premiums. Zo heeft iedere nieuwe Minion Leider direct zijn eigen Minion volgeling. POOPAYE!
 

De Happy Meal box neemt je mee in de geschiedenis van de Minions. Het Happy Meal programma met Minions programma loopt tot en met 5 augustus 2015, zolang de voorraad strekt.

 

 

 

HAPPY MEAL SPEELTJES

 

ALGEMENE HAPPY MEAL INFORMATIE

Als het grootste familierestaurant van Nederland biedt McDonald's voor iedereen wat wils. Voor jong tot oud, met een breed assortiment eten en drinken biedt McDonald's plezier voor de hele familie. Van een Happy Meal voor kinderen tot een gezonde salade of een lekkere Burger met Franse Frietjes. McDonald's voor iedereen. Een gevarieerd menu waar kinderen dol op zijn, zo kunnen  ze kiezen uit een maaltijd met groente, fruit of een zuiveltoetje. En dat allemaal in een vrolijke doe- en speeldoos met een leuke verrassing.

 

stEl zelf jouw happy meal samen

Onze jongste gasten kunnen zelf hun Happy Meal samenstellen. Bij elke stap hebben zij meerdere keuzes, waaronder een verantwoorde keuze:

 1. Kies uit vis (4 stuks McKibbeling) of vlees (4 stuks Chicken McNuggets, Hamburger of Cheeseburger)
 2. Ga voor Franse Frietjes of Snoeptomaatjes
 3. Als drankje kun je kiezen uit een flesje Spa, 100% Biologische Halfvolle melk, Innocent® smoothie (aardbei-banaan en mango-passievrucht), appelsap, sinaasappelsap van Tropicana of frisdrank
 4. En natuurlijk sluit je de maaltijd af met een toetje speciaal voor kinderen: Vers fruit, Snoeptomaatjes of een Danoontje

 

 

boordevol variatie

Hoewel de Hamburger, Chicken McNuggets en Franse Frietjes natuurlijk een vast onderdeel van het Happy Meal zijn, is het Happy Meal in de afgelopen jaren steeds gevarieerder geworden. Hiermee wil McDonald’s ouders een handje helpen om hun kinderen verantwoord, gevarieerd én lekker te laten eten. Wist je bijvoorbeeld dat:

 • Het Happy Meal niet alleen gekozen wordt door kinderen? Ook volwassenen bestellen zo nu en dan een Happy Meal.
 • Onze Happy Meals doorgaans kleinere porties bevatten dan onze menu’s?
 • Al sinds 2007 gekozen kan worden voor Vers Fruit, Spa en/of Snoeptomaatjes in het Happy Meal?
 • Het Happy Meal met Chicken McNuggets het populairst is in Nederland?
 • We vaker variëren met verantwoorde producten in het Happy Meal? Zo konden onze gasten eerder al kiezen voor Zonnatura Knijpfruit, Appelpartjes en Wortelfrietjes.
 • In 2014 McDonald’s ‘Fruitige Woensdag’ introduceerde, waarvoor wij iedere eerste woensdag van de maand Vers Fruit uitdelen bij het Happy Meal?
 • Sinds dit jaar McKibbeling is toegevoegd aan het Happy Meal keuzemenu? De McKibbeling is gemaakt van stukjes echte kabeljauw, die is voorzien van het Marine Stewardship Council-Keurmerk (MSC).

 

Meer informatie over het Happy Meal >