U bent hier

HAPPY MEAL

Word een ANGRY BIRDS Held bij McDonald’s!

De ANGRY BIRDS zetten McDonald’s op stelten! Je vindt ze nu bij je Happy Meal.

Met de leuke speeltjes bouw je jouw eigen ANGRY BIRDS-level in het echt na. En dat is nog niet alles, want alleen bij McDonald’s word je ook een echte ANGRY BIRDS Held! Op onze Happy Meal box en placemat vind je namelijk een unieke BirdCode die je kunt scannen met de ANGRY BIRDS ACTION! App. Als je deze scant, opent er een mini-game waarmee je Power-ups wint die je verder helpen in de levels van de game. Zo help jij Red in de game de dader van alle vernielingen te vinden!

 

Zo word je een ANGRY BIRDS Held:

1. Kom naar ons restaurant

2. Open de ANGRY BIRDS ACTION! App

3. Scan de code op de Happy Meal box of placemat

4. Speel de McDonald’s mini-game en win extra Power-ups

5. Met jouw gewonnen Power-ups overwin je de moeilijkste obstakels in de game!

 

Het ANGRY BIRDS programma loopt tot en met 22 juni 2016, zolang de voorraad strekt.

 

 

 

ALGEMENE HAPPY MEAL INFORMATIE

Als het grootste familierestaurant van Nederland biedt McDonald's voor iedereen wat wils. Voor jong tot oud, met een breed assortiment eten en drinken biedt McDonald's plezier voor de hele familie. Van een Happy Meal voor kinderen tot een gezonde salade of een lekkere Burger met Franse Frietjes. McDonald's voor iedereen. Een gevarieerd menu waar kinderen dol op zijn, zo kunnen  ze kiezen uit een maaltijd met groente, fruit of een zuiveltoetje. En dat allemaal in een vrolijke doe- en speeldoos met een leuke verrassing.

 

stEl zelf jouw happy meal samen

Onze jongste gasten kunnen zelf hun Happy Meal samenstellen. Bij elke stap hebben zij meerdere keuzes, waaronder een verantwoorde keuze:

  1. Kies uit vlees (4 stuks Chicken McNuggets, Hamburger, Cheeseburger of McFish)
  2. Ga voor Franse Frietjes of Snoeptomaatjes
  3. Als drankje kun je kiezen uit een flesje Spa, 100% Biologische Halfvolle melk, Innocent® smoothie (aardbei-banaan en mango-passievrucht), appelsap, sinaasappelsap van Tropicana of frisdrank
  4. En natuurlijk sluit je de maaltijd af met een toetje speciaal voor kinderen: Vers fruit, Snoeptomaatjes of een Danoontje

 

 

boordevol variatie

Hoewel de Hamburger, Chicken McNuggets en Franse Frietjes natuurlijk een vast onderdeel van het Happy Meal zijn, is het Happy Meal in de afgelopen jaren steeds gevarieerder geworden. Hiermee wil McDonald’s ouders een handje helpen om hun kinderen verantwoord, gevarieerd én lekker te laten eten. Wist je bijvoorbeeld dat:

  • Het Happy Meal niet alleen gekozen wordt door kinderen? Ook volwassenen bestellen zo nu en dan een Happy Meal.
  • Onze Happy Meals doorgaans kleinere porties bevatten dan onze menu’s?
  • Al sinds 2007 gekozen kan worden voor Vers Fruit, Spa en/of Snoeptomaatjes in het Happy Meal?
  • Het Happy Meal met Chicken McNuggets het populairst is in Nederland?
  • We vaker variëren met verantwoorde producten in het Happy Meal? Zo konden onze gasten eerder al kiezen voor Zonnatura Knijpfruit, Appelpartjes en Wortelfrietjes.

 

Meer informatie over het Happy Meal >