U bent hier

HAPPY MEAL

Wie wil jij zijn? Een My Little Pony of Transformer?

Fans van My Little Pony en Transformers opgelet! Het Happy Meal staat in het teken van My Little Pony en de stoere helden van Transformers. Wie wil jij zijn? Met de brillen kun je een echte Pinky Pie worden of bijvoorbeeld Strongarm. Met de quiz op de Happy Meal doos, kunnen kinderen zelf ontdekken op wie zij het meest lijken.

 

My Little Pony en Transformers zijn ook het thema van het gratis interactieve digitale boek. Dit digitale boek is te downloaden via happystudio.com voor een Apple of Android smartphone en tablet. Kinderen kunnen zo dichter bij hun favoriete personages komen.

 

Het My Little Pony en Transformers programma loopt tot en met 17 februari 2016, zolang de voorraad strekt.

 

 

 

ALGEMENE HAPPY MEAL INFORMATIE

Als het grootste familierestaurant van Nederland biedt McDonald's voor iedereen wat wils. Voor jong tot oud, met een breed assortiment eten en drinken biedt McDonald's plezier voor de hele familie. Van een Happy Meal voor kinderen tot een gezonde salade of een lekkere Burger met Franse Frietjes. McDonald's voor iedereen. Een gevarieerd menu waar kinderen dol op zijn, zo kunnen  ze kiezen uit een maaltijd met groente, fruit of een zuiveltoetje. En dat allemaal in een vrolijke doe- en speeldoos met een leuke verrassing.

 

stEl zelf jouw happy meal samen

Onze jongste gasten kunnen zelf hun Happy Meal samenstellen. Bij elke stap hebben zij meerdere keuzes, waaronder een verantwoorde keuze:

  1. Kies uit vlees (4 stuks Chicken McNuggets, Hamburger, Cheeseburger of McFish)
  2. Ga voor Franse Frietjes of Snoeptomaatjes
  3. Als drankje kun je kiezen uit een flesje Spa, 100% Biologische Halfvolle melk, Innocent® smoothie (aardbei-banaan en mango-passievrucht), appelsap, sinaasappelsap van Tropicana of frisdrank
  4. En natuurlijk sluit je de maaltijd af met een toetje speciaal voor kinderen: Vers fruit, Snoeptomaatjes of een Danoontje

 

 

boordevol variatie

Hoewel de Hamburger, Chicken McNuggets en Franse Frietjes natuurlijk een vast onderdeel van het Happy Meal zijn, is het Happy Meal in de afgelopen jaren steeds gevarieerder geworden. Hiermee wil McDonald’s ouders een handje helpen om hun kinderen verantwoord, gevarieerd én lekker te laten eten. Wist je bijvoorbeeld dat:

  • Het Happy Meal niet alleen gekozen wordt door kinderen? Ook volwassenen bestellen zo nu en dan een Happy Meal.
  • Onze Happy Meals doorgaans kleinere porties bevatten dan onze menu’s?
  • Al sinds 2007 gekozen kan worden voor Vers Fruit, Spa en/of Snoeptomaatjes in het Happy Meal?
  • Het Happy Meal met Chicken McNuggets het populairst is in Nederland?
  • We vaker variëren met verantwoorde producten in het Happy Meal? Zo konden onze gasten eerder al kiezen voor Zonnatura Knijpfruit, Appelpartjes en Wortelfrietjes.

 

Meer informatie over het Happy Meal >