U bent hier

RESTAURANTS

RESTAURANTS

 • "Heeft McDonald’s een bezorgservice?"

  In het verleden heeft McDonald´s een test gedaan met bezorgservice. Naar aanleiding van de bevindingen van deze test is besloten niet te gaan bezorgen, daar wij anders de kwaliteit van onze producten niet kunnen waarborgen. Franse Frietjes werden bij deze test niet thuisgebracht omdat deze niet warm gehouden konden worden.

 • "Waarom worden verschillende prijzen gehanteerd voor dezelfde producten in verschillende restaurants?"

  McDonald’s is in Nederland een franchiseorganisatie. McDonald’s Nederland bepaalt het assortiment en geeft advies over de prijzen. Franchisenemers mogen uiteindelijk zelf de prijzen in hun restaurant bepalen.

 • "Is het assortiment hetzelfde in elk McDonald’s restaurant?"

  McDonald’s Nederland stelt het assortiment vast voor alle restaurants in Nederland. McDonald’s heeft 11 McExpress restaurants in Nederland. In deze restaurants kan het assortiment afwijken. McExpress restaurants zijn kleinere restaurants die daarom een minder uitgebreid assortiment hebben. Bovendien worden hier over het algemeen niet alle actieproducten verkocht, veelal vanwege de beperkte capaciteit van de apparatuur in de keuken. De McExpress restaurants zijn: Almelo Centrum, Alkmaar de Laat, Amsterdam Damrak 8, Amsterdam Damrak 92, Delft Centrum, Den Bosch C&A, Leiden Donkersteeg, Noordwijk, Rotterdam Coolsingel 125, Sneek en Veenendaal Centrum.

 • "Wat zijn de openingstijden van de restaurants?"

  Ga naar ‘Jouw restaurantvoor de openingstijden per restaurant. 

 • "Tot hoe laat wordt een ontbijt geserveerd in de restaurants?"

  Je kunt tot 11.00 uur genieten van een ontbijt bij McDonald’s. Het ontbijt wordt verkocht in ruim 200 restaurants. Wil je zeker weten of een restaurant een ontbijt serveert, informeer dan vooraf even bij het restaurant of kijk in de restaurantfinder