U bent hier

RESTAURANTS

RESTAURANTS

 • "Heeft McDonald’s een bezorgservice?"

  We zien de wensen en behoefte van onze gasten en hebben ook oog voor  de trends in de markt. Daarom sluiten bezorgservice op termijn niet uit. Echter op dit moment zien we nog geen techniek en infrastructuur beschikbaar die tegemoet komt aan de kwaliteitseisen die we stellen als het sec gaat om thuisbezorgen. We willen dat onze gasten thuis net zo kunnen genieten van verse en warme producten als bij ons in het restaurant. Natuurlijk ontwikkelt ook de mobiele technologie en daarom onderzoeken we ook mogelijkheden met mobiel bestellen, waarbij we kwaliteit van onze producten voor onze gasten op hoog niveau kunnen houden, en tegelijkertijd een echte McDonald’s ervaring kunnen blijven bieden.

 • "Waarom worden verschillende prijzen gehanteerd voor dezelfde producten in verschillende restaurants?"

  McDonald’s is in Nederland een franchiseorganisatie. McDonald’s Nederland bepaalt het assortiment en geeft advies over de prijzen. Franchisenemers mogen uiteindelijk zelf de prijzen in hun restaurant bepalen.

 • "Is het assortiment hetzelfde in elk McDonald’s restaurant?"

  McDonald’s Nederland stelt het assortiment vast voor alle restaurants in Nederland. McDonald’s heeft 5 McExpress restaurants in Nederland. In deze restaurants kan het assortiment afwijken. McExpress restaurants zijn kleinere restaurants die daarom een minder uitgebreid assortiment hebben. Bovendien worden hier over het algemeen niet alle actieproducten verkocht, veelal vanwege de beperkte capaciteit van de apparatuur in de keuken. De McExpress restaurants zijn: Alkmaar de Laat, Amsterdam Damrak 8, Amsterdam Damrak 92, Den Bosch Centrum en Noordwijk.

 • "Wat zijn de openingstijden van de restaurants?"

  Ga naar ‘Jouw restaurantvoor de openingstijden per restaurant. 

 • "Tot hoe laat wordt een ontbijt geserveerd in de restaurants?"

  Je kunt tot 11.00 uur genieten van een ontbijt bij McDonald’s. Het ontbijt wordt verkocht in ruim 200 restaurants. Wil je zeker weten of een restaurant een ontbijt serveert, informeer dan vooraf even bij het restaurant of kijk in de restaurantfinder