U bent hier

Ons management

 

 

MANU STEIJAERT, Algemeen Directeur

Manu Steijaert (1971) startte in 1996 zijn loopbaan bij McDonald’s als Restaurant Manager in België. Daarna was hij werkzaam bij McDonald’s België. In 2005 heeft Manu de overstap gemaakt naar Nederland waarbij hij verschillende functies heeft bekleed,
onder andere als Director Operations. Vervolgens is Manu enkele jaren werkzaam geweest in Frankrijk als Vice President Operations. Sinds 1 juli 2015 is Manu Algemeen Directeur van McDonald’s Nederland.  

 

 

Robert leene, director operations, restaurant technology solutions & supply chain

Robert Leene (1971) startte in 1988 zijn loopbaan bij McDonald's als crewlid in een McDonald's restaurant. Hij doorliep het McDonald's Management Curriculum en werd in 1995 Restaurantmanager in Zwolle. Hierna bekleedde hij diverse functies bij McDonald's Nederland. Robert is als Director Operations, IT & Supply Chain sinds april 2012 onder andere verantwoordelijk voor het implementeren van innovaties en technologie en het ondersteunen en adviseren van de restaurants op het vlak van de dagelijkse bedrijfsvoering.

 

 

ERWIN DITO, DIRECTOR MARKETING, COMMUNICATION & CONSUMER INSIGHTS

Erwin Dito (1972) is sinds november 2015  verantwoordelijk voor Marketing, Communicatie en Consumer Insights bij McDonald’s. Hij heeft gedurende zijn loopbaan een uitgebreid track record opgebouwd in marketing, merk management en innovatie bij diverse internationaal opererende bedrijven en merken als Mars en als laatste ABInBev.

 

 

MARJOLEIN REIJS, DIRECTOR Human Resources, training & opleiding

Marjolein Reijs (1960) werd in 2006 Director Human Resources bij McDonald’s Nederland. Zij is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het strategisch Human Resources beleid voor McDonald’s in Nederland. Marjolein begon haar carrière bij Sodexo Nederland waar ze meerdere managementfuncties heeft gehad met als laatste positie Manager Human Resources.

 

 

Bas Klaassen, Director Development, Real Estate & Construction

Bas Klaassen (1972) studeerde Bouwtechnische Bedrijfskunde en Projectmanagement. Sinds 2000 is Bas in dienst bij McDonald’s Nederland. Vanaf 1 januari 2009 bekleedt hij de functie als directeur Development, Real Estate & Construction en is verantwoordelijk voor de landelijke bouw-, verbouw- en vestigingsstrategie van McDonald’s Nederland.

 

 

WENDELA VAN DE WATER, DIRECTOR FINANCE, Corporate Technology solutions

Wendela van de Water (1972) startte in 2001 haar loopbaan bij McDonald's Nederland en bekleedde diverse financiële functies. Sinds april 2015 is ze Director Finance en verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het financiële beleid van McDonald's Nederland B.V. Tevens is Wendela verantwoordelijk voor de afdeling Finance en Business Insights. Hiervoor was ze werkzaam bij onder andere Intralox en VNU Media.

 

 

 

Heb je een vraag aan de directie van McDonald’s Nederland, neem dan contact op met een van onze woordvoerders.