U bent hier

Qmusic DJ's Mattie & Wietze starten de dag bij McDonald’s

PERSBERICHT

 

Qmusic DJ's Mattie & Wietze starten de dag bij McDonald’s

Ontbijtshows week lang vanuit vijf verschillende restaurants in Nederland

 

 

Amsterdam, 30 september 2016 – Het bekende dj-duo Mattie & Wietze van Qmusic start hun dag op 3 tot en met 7 oktober met de ochtendshow live vanuit een vijftal McDonald’s restaurants. Met de vroege ochtendshow attenderen Qmusic en McDonald's degenen die vroeg achter het stuur zitten op de openingstijden van restaurants met een McDrive vanaf 7 uur. Én de introductie van twee vernieuwingen in het bestaande Ontbijtassortiment van McDonald’s: versbereide eieren op alle McMuffins en een extra lekkere vers afgebakken Croissant.

 

Sinds het restaurant de deuren opent om 7 uur ’s morgens vinden steeds meer gasten hun weg naar McDonald’s om er te genieten van een ontbijt. Eunice Koekkoek, Manager Corporate Communicatie McDonald’s Nederland: “We zijn er enorm trots op dat Mattie & Wietze van Qmusic een week lang vanuit onze restaurants hun ochtendshow verzorgen. Zo ervaren onze gasten in het hele land onze nieuwe openingstijden en vernieuwingen, niet alleen onderweg maar ook nog eens ín het restaurant.”

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland licht toe; “Ontbijt is een echte groeimarkt geworden. Meer en meer wordt er buiten de deur van een ontbijt genoten. Met de extra vroege openstelling van onze restaurants met McDrive en de vernieuwingen van ons Ontbijtassortiment spelen we in op deze behoefte van consumenten. Ik ben ervan overtuigd dat dit leidt tot een nog betere beleving van ons ontbijt door onze gasten.”

Mattie & Wietze zijn met hun populaire ochtendshow deze week iedere dag te horen vanuit een ander McDonald’s restaurant, namelijk Best, Zwolle Noord, Delft Noord, Hoofddorp en Amsterdam Zuidoost.

 

///////////////////////////////

 

Over McDonald’s Nederland

McDonald’s bezorgt in Nederland haar wekelijks bijna 3 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 17.500 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 245 restaurants. Het streven naar kwaliteit staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering.

 

Noot voor de redactie (niet ter publicatie):
 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
McDonald’s Nederland, afdeling Corporate Communicatie, Eunice Koekkoek, telefoon: 020 020 564 27 61.