U bent hier

264 McDonald’s medewerkers halen erkend mbo-diploma aan McDonald’s Academy

Leren en ontwikkelen van medewerkers in het DNA van McDonald’s 

Maar liefst 264 McDonald’s medewerkers ontvingen maandag een erkend mbo-diploma aan McDonald’s Academy; het leerwerktraject van McDonald’s dat medewerkers en managers volop mogelijkheden biedt een diploma te halen op

mbo-2, 3 en 4 niveau. De McDonald’s Academy is één van de manieren waarop McDonald’s door middel van training en opleiding investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers. In de afgelopen vijf jaar hebben 1182 medewerkers een erkend diploma behaald via McDonald’s Academy.

 

264 McDonald’s medewerkers ontvangen juichend hun erkende mbo-diploma

 

“Investeren in de opleiding en ontwikkeling van medewerkers zit bij ons in het DNA”, vertelt Marjolein Reijs, directeur Human Resources McDonald’s Nederland. “Mensen zijn en blijven de kern van onze organisatie. Tegen de crisis in blijven wij investeren in onze medewerkers. Werken bij McDonald’s betekent trainen, leren en werken én een impuls voor je carrière. Binnen, of later mogelijk buiten het bedrijf. McDonald’s Academy stimuleert medewerkers zich verder te ontwikkelen en biedt kansen aan jongeren met managementambities. Het leerwerktraject leidt tot een erkend mbo-diploma, dat waardevol is voor de carrière van onze medewerkers.”

Combinatie van werken en leren

Studenten aan de McDonald’s Academy werken bij McDonald’s restaurants verspreid door het hele land. Ze doen relevante praktijkervaring op in het restaurant en volgen daarnaast opleidingen en trainingen op mbo-2, mbo-3 of mbo-4 niveau, die verzorgd wordt door SVO vakopleiding food.

Sinds de start van de opleiding in 2008 hebben al 1182 McDonald’s medewerkers een diploma behaald aan de McDonald’s Academy.

 

Het is voor medewerkers van McDonald’s ook mogelijk om een leerwerktraject op hbo-niveau te volgen, waarmee zij een erkend hbo-diploma kunnen behalen.