U bent hier

30-jarige Koen wint gouden Big Mac ter waarde van €10.000,-

Koen Fleskens ontving uit handen van Debbie de Wagenaar, Directeur Corporate Communicatie McDonald’s Nederland, de gouden Big Mac ter waarde van 10.000 euro.

 

Vandaag ontving de 30-jarige Koen Fleskens de gouden Big Mac ter waarde van 10.000 euro uit handen van Debbie de Wagenaar, Directeur Corporate Communicatie van McDonald’s Nederland. Deze gouden Big Mac stond centraal in een speciale campagne die een eerbetoon vormde aan de meest geliefde Hamburger van McDonald’s, de Big Mac.

 

De Big Mac is oorspronkelijk in 1967 bedacht door de Amerikaanse Franchisenemer Jim Delligatti. In Nederland is de Big Mac al 42 jaar één van de iconen van McDonald’s. Gedurende een maand konden gasten bij aankoop van een Big Mac online sleutels sparen om daarmee de kluis te openen waarin de gouden Big Mag lag.

 

Van de 70.705 deelnemers bleek Koen de winnende sleutel te hebben. “De Big Mac is al jaren één van mijn favoriete burgers bij McDonald’s. Ik bezoek McDonald’s elke week met mijn collega’s. Een echte traditie. Ik ben enorm verrast dat één van deze wekelijkse bezoekjes mij nu een unieke gouden Big Mac oplevert”, aldus een zeer verheugde Koen.

 

Speciaal voor deze actie ontwierp de Amsterdamse goudsmid Barbara van Schaijk een exacte replica van de Big Mac, inclusief ruim 300 sesamzaadjes.