U bent hier

3JS aan de slag voor McDonald’s

Amsterdam, 24 februari 2014 – De 3JS gaan aan de slag voor McDonald’s. De Volendamse muzikanten spelen de hoofdrol in de nieuwste McDonald’s campagne die vanaf vandaag op televisie te zien is. Daarin laten Jan, Jaap en Jan een dag hun band in de steek voor een voordelig Menu van de Dag. Tijdens de nieuwe campagne biedt McDonald’s iedere dag van de week een ander menu aan voor de voordelige prijs van € 4,95. En voor dat bedrag willen ook de 3JS hun favoriete menu niet missen.

“Je kunt ons zeker McDonald’s fans noemen”, zegt Jan Dulles enthousiast. “Op weg naar optredens rijden we vaak even door de McDrive. Dus toen wij gevraagd werden voor deze commercial hoefden we niet lang na te denken. En het is natuurlijk helemaal mooi dat het voor een campagne is waarin onze favoriete menu’s voordeliger worden aangeboden.”

 

In de commercial mist Jan Dulles een tv-optreden, omdat zijn favoriete McKroket Menu in de aanbieding is. Maar een dag later laat ook Jaap Kwakman een signeersessie schieten voor een voordelig Big Mac Menu. Jan de Witte verkiest zijn favoriete Filet-o-Fish Menu boven een fotoshoot. En de chauffeur van de band (Joop) laat de mannen wachten, omdat hij van een voordelig Dubbele Cheeseburger Menu geniet.

 

3JS op de set tijdens de productie van de nieuwe McDonald’s campagne

Iedere dag van de week van een ander Menu van de Dag

Van maandag 24 februari tot en met maandag 24 maart kunnen McDonald’s gasten iedere dag van de week van een ander menu genieten, dat gedurende vier weken iedere dag wordt aangeboden voor € 4,95.

 

De Menu’s van de Dag

  • Maandag - McChicken
  • Dinsdag - McKroket
  • Woensdag - Big Mac
  • Donderdag - Filet-o-Fish
  • Vrijdag - Dubbele Cheeseburger
  • Zaterdag - Chicken McNuggets 6
  • Zondag - Quarter Pounder

Over McDonald’s Nederland

In Nederland heeft McDonald’s 236 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden. McDonald’s voor iedereen.