U bent hier

690 miljoenste bezoeker McDrive dineert met 25 vrienden bij McDonald’s Amsterdam Zuidoost

Amsterdam, 1 november 2012 – Woensdagavond genoot Michelle Huiman met 24 vrienden en vriendinnen van een uitgebreid McDonald’s diner in Amsterdam Zuidoost. In het kader van het 25-jarig bestaan van de McDrive op 25 september jl. ontving Michelle als 690 miljoenste bezoeker een dinercheque voor 25 personen.

Per limousine werden de 25 gasten naar het McDonald’s restaurant in Amsterdam Zuidoost gebracht. Hier verwelkomde Ronald McDonald de gasten en ontvingen Michelle en haar vrienden en vriendinnen een uitgebreid diner aan mooi gedekte tafels. Om de McDonald’s beleving compleet te maken mocht Michelle haar eigen hamburger bereiden in de keuken.

 

 

 

“Het is erg leuk om een keer met zo’n grote groep vrienden zo chique bij de McDonald’s te dineren. Zowel de rit met de limousine als het zelf bereiden van mijn burger in de keuken maakte het een heel speciaal bezoek aan McDonald’s. Maar ik vind het ook leuk om de volgende week weer gewoon met een paar vriendinnen door de McDrive te rijden hoor”, vertelt Michelle enthousiast.

25 jaar McDrive

McDonald’s opende in 1987 de eerste McDrive in Nederland. Inmiddels zijn er 145 restaurants met een McDrive in Nederland waar McDonald’s al meer dan 690 miljoen gasten verwelkomde.