U bent hier

Bo Suijkerbuijk winnaar Voice of McDonald’s Nederland

Roosendaal, 19 juni 2013 - Bo Suijkerbuijk uit Roosendaal heeft de Voice of McDonald’s Nederland gewonnen. De Voice of McDonald’s is een wereldwijde zangcompetitie voor medewerkers en managers van McDonald’s restaurants. De 23-jarige Roosendaalse Bo reist in het najaar naar Londen om zich daar mogelijk tijdens Voice of McDonald’s Europe te plaatsen voor de wereldwijde finale. Bo wordt de komende maanden voorbereid op haar optreden in Londen door Voice of McDonald’s coach Sharon Doorson en zangcoach Jeroen Nap. Sharon Doorson trad vandaag op bij het McDonald’s restaurant Roosendaal waar Bo werkt. 

 

De Voice of McDonald’s wordt iedere twee jaar georganiseerd en bestaat inmiddels acht jaar. Alle medewerkers van de 234 Nederlandse restaurants konden een video insturen. Er zijn 69 videoclips ingestuurd en een deskundige jury, met onder andere zangcoach Jeroen Nap, heeft alle Nederlandse inzendingen beoordeeld. Bo Suijkerbuijk werd verkozen tot winnaar en zal zich nu opmaken voor de Europese finale in Londen op 2 oktober aanstaande.

 

Bo Suijkerbuijk werkt als Crewtrainer bij McDonald’s Roosendaal. Doorgaans leidt ze nieuwe medewerkers op. Nu zal ze zelf begeleid worden in aanloop naar de Europese finale. “Ik vind het echt super dat ik verkozen ben tot Voice of McDonald’s Nederland en nu begeleid word door professionals als Sharon Doorson en Jeroen Nap”, vertelt Bo. “Ik zing al langer in een band, maar weet zeker dat ik nog heel veel kan leren. Ik ga mijn best doen in Londen en strijden voor een plek in de wereldwijde finale.”

 

Voice of McDonald’s coach Sharon Doorson is enthousiast over Bo: “Ik vind het erg leuk dat ik Bo mag coachen op weg naar de volgende ronde”, vertelt Doorson. “Ik weet hoe het is om aan een zangcompetitie mee te doen, dus ik kan haar goed begeleiden. Bo heeft een hele mooie stem en al enige ervaring met optreden. Ik kijk er naar uit om met haar aan de slag te gaan.” 

Talentontwikkeling is belangrijk bij McDonald’s

Marjolein Reijs, Director Human Resources McDonald’s Nederland licht toe waarom McDonald’s deze zangcompetitie organiseert: “Wij vinden talentontwikkeling en opleiding heel belangrijk. Werken bij McDonald’s betekent ontwikkelen, leren en werken. Goed voor nu én voor later. Met de Voice of McDonald’s bieden we unieke talenten binnen onze organisatie de kans om zich verder te ontwikkelen. Bo zal nu dan ook begeleid worden door professionals in aanloop naar de Europese finale in Londen.”

 

Winnares Bo Suijkerbuijk samen met Voice of McDonald's coach Sharon Doorson en Marjolein Reijs, Director Human Resources McDonald's Nederland

 

Naast het winnen van het ticket naar de Europese Voice of McDonald’s in Londen mag Bo een professionele videoclip opnemen. De Europese finale zal in het najaar van 2013 plaatsvinden. De beste vier uit Europa plaatsen zich voor de wereldwijde finale in 2014 in Orlando.