U bent hier

McDonald’s Breukelen feestelijk geopend

29 oktober, 2014 – In het bijzijn van Franko Živković-Laurenta, wethouder Ruimtelijke Ordening van gemeente Stichtse Vecht, is gisteren McDonald’s restaurant Breukelen feestelijk geopend. In het nieuwe restaurant, dat vanaf vandaag officieel open is voor publiek, start een team met 100 nieuwe medewerkers uit de directe omgeving.

 

Jo Sempels, Algemeen Directeur van McDonald’s Nederland: “McDonald’s Breukelen is ons 240ste restaurant in Nederland, een prachtige mijlpaal. Dit nieuwe restaurant heeft de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, waaronder het gebruik van LED verlichting, en een modern interieur. Daarnaast kunnen we onze gasten sneller bedienen met een dubbele rijbaan in de McDrive zodat er vanuit twee auto’s tegelijkertijd een bestelling kan worden gedaan.”
 


V.l.n.r.: Franko Živković-Laurenta, Leen van ’t Hoog en Jo Sempels openen het nieuwe McDonald’s restaurant Breukelen
 

“Wij gaan met veel plezier aan de slag met een zeer enthousiast nieuw team”, vertelt McDonald’s Franchisenemer Leen van ’t Hoog. “Een deel van de medewerkers werkte al bij McDonald’s maar de meesten zijn net begonnen. Onder andere met verschillende trainingen en opleidingen bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. En dat is relevant voor nu, maar zeker ook voor later. Wij kijken ernaar uit om gasten in de lokale omgeving of op doorreis te verwelkomen.”

 


Maar liefst 100 nieuwe medewerkers aan de slag bij McDonald’s restaurant Breukelen
 

McDonald’s restaurant Breukelen is vijf dagen per week geopend van 07.00 tot 02.00 uur en op vrijdag en zaterdag is het restaurant 04.00 uur geopend.