U bent hier

Nieuw bij McDonald’s: Iced Frappé

Amsterdam, 5 september 2014 – Het is lekker, vers bereid, overal verkrijgbaar, betaalbaar en nu al een echte ster met vele fans. De nieuwste toevoeging aan het menu van McDonald’s is de Iced Frappé. Deze luxe, maar ook betaalbare ijskoffie (€2,45) is in twee smaakvarianten te verkrijgen: Koffie Mokka en Koffie Caramel. Zorg dat je deze ster vandaag nog spot en geniet van deze nieuwe toevoeging aan het drankenassortiment van McDonald’s.

Strenge selectie

Een ster op het menu van McDonald’s word je natuurlijk niet zomaar. McDonald’s is kritisch en selectief bij de introductie van nieuwe producten. Kwaliteit en betaalbaarheid zijn daarbij erg belangrijk, maar ook of het mogelijk is een product in heel Nederland aan te bieden. Het is namelijk niet één restaurant die de Iced Frappé aanbiedt aan haar gasten, maar alle 239 McDonald’s restaurants. En dat ieder uur van de dag. Het maakt dus niet meer uit waar je bent of hoe laat het is, er is altijd een McDonald’s restaurant in de buurt om van dit heerlijke nieuwe product te genieten.

 

Nieuw bij McDonald’s: Iced Frappé

 

Een ster zonder sterallures

Een ijskoffie is natuurlijk te krijgen bij verschillende luxe koffieshops. Maar wist je dat je voor slechts €2,45 al een small variant (350 ml) van de Iced Frappé bij McDonald’s kunt kopen? Daarnaast is de Iced Frappé de enige ster die jou niet laat wachten. In nog geen halve minuut maakt de speciale Blended Ice machine in het McDonald’s restaurant jouw Iced Frappé. Vervolgens maakt een McDonald’s medewerker, jouw eigen barista, het drankje af met een heerlijke topping. Perfect voor een ultiem verwenmomentje!

 

Gespot door de Frappérazzi

Als ster kun je natuurlijk niet ongezien over straat. Nogal logisch dus dat de Iced Frappé al is gespot door de Nederlandse Frappérazzi. Wil jij ook een ster worden? Zorg dan dat je gespot wordt met de Iced Frappé. Wie weet wordt jouw glamour story bekroond met een VIP trip naar Hollywood! Voor meer informatie over de Iced Frappé en de Frappérazzi kijk op www.frapperazzi.nl.