U bent hier

Dat smaakt naar meer!

Een werkweek lang gratis koffie bij 236 McDonald’s restaurants 

Alkmaar, 1 oktober 2013 – McDonald’s serveert in de werkweek van 7 tot en met 11 oktober de hele dag door GRATIS koffie in alle 236 Nederlandse restaurants. Waarom? McDonald’s heeft de receptuur van alle koffievarianten verbeterd! Daar zijn we trots op en dat delen we graag met de gasten. 

 

 

Een perfecte kop koffie serveren is een kunst

McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze kunnen bieden. Daarom heeft McDonald’s Nederland in de afgelopen maanden – in nauwe samenwerking met koffieprofessionals - keihard gewerkt aan het verbeteren van al haar koffievarianten. Want een perfecte kop koffie serveren is een kunst. McDonald’s heeft het volledige traject onder de loep genomen. Zo zijn alle koffieapparaten opnieuw afgesteld. En bij alle koffievarianten is gekeken naar de ideale hoeveelheid koffie, melk (indien van toepassing) en water. McDonald’s gebruikt nu bijvoorbeeld 4 gram méér koffiebonen voor het maken van een kop zwarte koffie.

 

Dat smaakt naar méér

Na een intensieve testperiode is McDonald’s ervan overtuigd: onze koffie – gemaakt van versgemalen 100% Arabica bonen - smaakt naar méér! Daarom biedt McDonald’s in alle 236 Nederlandse restaurants een week lang gratis de verbeterde koffie aan. Van 7 tot en met 11 oktober worden de hele dag door alle vijf de koffievarianten gratis aangeboden: Koffie, Cappuccino, Koffie Verkeerd, Espresso en Dubbele Espresso.