U bent hier

Doneert u ook 50 cent aan het Ronald McDonald Kinderfonds?

Onze medewerkers zullen u deze vraag stellen als u in december een van onze restaurants bezoekt. Van 1 t/m 31 december vragen we onze gasten of zij van hun bestelling een Kinderfondsbestelling willen maken door 50 cent te doneren. We vinden het belangrijk dat ouders en kinderen speciale momenten met elkaar kunnen delen. Daarom zijn we al sinds de oprichting van het Ronald McDonald Kinderfonds nauw met elkaar verbonden. In december vragen we daarom in al onze restaurants extra aandacht en steun voor het Ronald McDonald Kinderfonds. 

 

Het Grote Familie Voorleesboek

Het Grote Familie Voorleesboek is speciaal gemaakt door McDonald’s als partner van het Ronald McDonald Kinderfonds in samenwerking met negen bekende Nederlands. In het voorleesboek vind je negen korte ‘droomverhalen’ die bedacht zijn door de populaire band MainStreet, tv-kok Hugo Kennis, kinderpopster Dirk Scheele, tv-presentator Klaas van Kruistum, tennisspeler Jacco Eltingh, actrice en presentatrice Yvonne Coldeweijer, zangeres Tyra Wiertz, bekend paardenliefhebber Jesse Drent en natuurlijk Ronald McDonald Kinderfonds-ambassadeur Yvon Jaspers. Het voorleesboek is voor slechts € 10 verkrijgbaar via wehkamp.nl. De volledige opbrengst van het boek gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

 

Even samen wegdromen

Marja van Bijsterveldt, directeur Ronald McDonald Kinderfonds: “Het is geweldig dat onze partner McDonald’s haar krachten heeft gebundeld met negen bekende Nederlanders. De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig boek vol leuke, spannende en grappige verhalen. Perfect om even samen bij weg te dromen en een ideaal cadeau voor Sinterklaas of onder de kerstboom. Dankzij onze partner Wehkamp, die het boek gaat verkopen, kan na bestelling het boek al de volgende dag in huis zijn.”

 

Voorlezen verbindt families

Manu Steijaert, algemeen directeur van McDonald’s Nederland: “Als trouwe partner van het Ronald McDonald Kinderfonds willen we in de maand die in het teken staat van samen zijn, extra aandacht vragen voor degenen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is: gezinnen met een ziek kindje in het ziekenhuis. Voorlezen verbindt. Daarom ben ik erg trots op dit unieke voorleesboek, waarmee we naast de jaarlijkse Donatiecampagne iets extra's doen. Daarmee hopen we begin januari nóg meer nachtjes slapen in de Huizen aan te kunnen bieden aan het Ronald McDonald Kinderfonds namens onze gasten.”

 

Eindstand Donatiecampagne 2015

Alle donaties samen in de maand december tellen op naar een geweldig bedrag van € 388.832. Dit komt neer op ruim 6.480 extra nachtjes slapen in de Ronald McDonald Huizen. Dit mooie resultaat werd volledig opgebracht door alle gasten die in de maand december 50 cent doneerden bij hun bestelling. Naast het plaatsen van een Kinderfondsbestelling hebben ook tientallen Nederlanders Het Grote Familie Voorleesboek aangeschaft. Inmiddels zijn er 240 exemplaren verkocht. Zolang de voorraad strekt is het boek te koop via wehkamp.nl/kinderfonds en in de Ronald McDonald Huizen. De opbrengst van het boek gaat natuurlijk ook naar het Ronald McDonald Kinderfonds.