U bent hier

RONALD McDONALD SHOWS

Ronald McDonald Shows

Leuke en leerzame shows

Ronald McDonald ken je vast wel. Met zijn rode haar, gele pak en grote schoenen valt hij overal op. Misschien heb je hem wel eens gezien in een McDonald’s restaurant. Ken je Ronald McDonald al van de leuke en leerzame shows?
 

Ronald McDonald Opruimshow

Niemand vindt papiertjes en blikjes op de grond leuk. En Ronald McDonald al helemaal niet. In de Opruimshow laat hij je zien wat je zelf kan doen tegen rondslingerende rommel. 
 

Ronald McDonald Sport- en Beweegshow
Sporten en bewegen is leuk. Zeker als je dat met Ronald McDonald doet. Hij komt daarom graag langs met de Sport- en Beweegshow. Hiermee leer je van alles over sporten en bewegen.
 

Ronald McDonald Veiligheidsshow

Ronald McDonald haalt soms wel eens de vreemdste capriolen uit. Maar voor kinderen vindt hij veiligheid heel belangrijk. Met zijn Veiligheidsshow leert hij je hoe je kunt zorgen dat je geen ongelukken krijgt op school en in het verkeer. 

 

Heb jij interesse in een Ronald Show? Dan kun je een Ronald Show gratis aanvragen door het invullen van één van de onderstaande formulieren. Aanvraagformulier OpruimshowAanvraagformulier Sport- en Beweeg show, Aanvraagformulier Veiligheidsshow.