U bent hier

KINDEREN & FAMILIES

FAQ KINDEREN & FAMILIES

  • "Kan ik Happy Meal speeltjes aanvragen?"

    Happy Meal speeltjes, promotiemateriaal en goodies worden rechtstreeks door ons distributiecentrum geleverd aan de restaurants. Je kunt wellicht informeren bij een restaurant bij jou in de regio of zij het gewenste Happy Meal speeltje nog beschikbaar hebben.

  • "Hoe kom ik meer te weten over de mogelijkheden voor een feestje bij McDonald's?"

    Kijk onder Kinderfeestje voor meer informatie over onze verjaardagsfeestjes en alle mogelijkheden voor het vieren van je kinderpartijtje. Via de button vind je alle feestjes die McDonald’s bij jou in de buurt te bieden heeft en kun je direct reserveren.

  • "Welke McDonald’s restaurants hebben een speelgelegenheid voor kinderen?"

    Bij de meeste restaurants met een McDrive staan buiten overdekte speel- en klimtoestellen. Diverse restaurants hebben bovendien ook een speelgelegenheid binnen. Sinds september 2007 heeft McDonald’s ook de Gym & Fun in Nederland: een nieuw speelconcept voor onze jonge gasten met een basketbal-, bike-, of hinderniszone. McDonald’s restaurant Barendrecht heeft de eerste Ronald Gym Club Outdoor met avontuurlijke spelletjes en sportieve activiteiten. Kinderen kunnen hier basketballen of een avonturenroute volgen langs touwen en netten. Ook is er een uitdagende hindernisbaan. Voor de jongere kinderen is er een ontdekkingszone met een klimwand en een puzzelmuur. Met de Ronald Gym Club Outdoor stimuleren we onze jonge gasten op een speelse manier om meer te bewegen. Je kunt altijd bellen met het restaurant van je keuze om te vragen welke speelgelegenheid er is binnen en/of buiten.