U bent hier

RESTAURANTS

RESTAURANTS

 • Hoe kan ik McDonald’s producten bestellen via McDelivery?

  Je downloadt de Uber Eats app. Als je binnen het bereik van het deelnemende McDonald's restaurant bent, verschijnt McDonald's in de app. Nu kun je je favoriete product kiezen en vervolgens bevestig je je order en kies je of je met iDEAL, PayPal of je Credit Card wilt betalen.

 • Op welke manier kan je betalen voor McDelivery?

  Je kunt bij Uber Eats betalen met iDEAL, PayPal of je Credit Card.

   

 • "Heeft McDonald’s een bezorgservice?"

  Jazeker! In 2017 is McDonald's in Amerika gestart met McDelivery in samenwerking met Uber Eats. Meer dan 200 restaurants deden vanaf het begin in de Verenigde Staten mee. Later dat jaar (juni 2017) is McDelivery ook geïntroduceerd in Nederland en zijn we begonnen met een pilot in Amsterdam/Amstelveen. De pilot bleek een groot succes en inmiddels is de service uitgebreid naar 23 restaurants in Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

 • "Waarom worden verschillende prijzen gehanteerd voor dezelfde producten in verschillende restaurants?"

  McDonald’s is in Nederland een franchiseorganisatie. McDonald’s Nederland bepaalt het assortiment en geeft advies over de prijzen. Franchisenemers mogen uiteindelijk zelf de prijzen in hun restaurant bepalen.

 • "Is het assortiment hetzelfde in elk McDonald’s restaurant?"

  McDonald’s Nederland stelt het assortiment vast voor alle restaurants in Nederland. McDonald’s heeft 3 McExpress restaurants in Nederland. In deze restaurants kan het assortiment afwijken. McExpress restaurants zijn kleinere restaurants die daarom een minder uitgebreid assortiment hebben. Bovendien worden hier over het algemeen niet alle actieproducten verkocht, veelal vanwege de beperkte capaciteit van de apparatuur in de keuken. De McExpress restaurants zijn: Alkmaar de Laat, Amsterdam Damrak 8 en Amsterdam Damrak 92. 

 • "Wat zijn de openingstijden van de restaurants?"

  Ga naar ‘Jouw restaurantvoor de openingstijden per restaurant. 

 • "Tot hoe laat wordt een ontbijt geserveerd in de restaurants?"

  Je kunt tot 11.00 uur genieten van een ontbijt bij McDonald’s. Het ontbijt wordt verkocht in ruim 200 restaurants. Wil je zeker weten of een restaurant een ontbijt serveert, informeer dan vooraf even bij het restaurant of kijk in de restaurantfinder