U bent hier

Jeroen Visser en Jeffrey Baardwijk beste Restaurant Managers van McDonald’s Nederland

Amsterdam, 7 mei 2013 – Jeroen Visser en Jeffrey Baardwijk zijn verkozen tot beste Restaurant Managers van McDonald’s Nederland. Zij ontvingen de Ray Kroc Award 2013 uit handen van Jo Sempels, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland. De prijs is vernoemd naar de oprichter van het eerste McDonald’s restaurant in 1955. De Ray Kroc Award is voor McDonald’s een belangrijk middel om de beste managers te erkennen voor hun uitstekende prestaties en resultaten.

Uit alle Restaurant Managers in Nederland zijn 13 managers genomineerd, die vervolgens een presentatie gaven aan de directie van McDonald’s Nederland. De directie beoordeelde de kandidaten op verschillende gebieden. Zo moet het restaurant operationeel goed functioneren, met veel tevreden gasten. Maar ook keek zij naar de managementvaardigheden en de verkoopcijfers.

 

“Met de Ray Kroc Award erkennen en belonen we de uitstekende prestaties en resultaten van de beste Restaurant Managers; een zeer belangrijke spilfunctie in onze organisatie, waar je veel voor in je mars moet hebben”, vertelt Marjolein Reijs, Director Human Resources McDonald’s Nederland. “Omdat het een zeer veelzijdige verantwoordelijke functie is, investeren wij in een intensieve opleiding. Wij bieden hen een speciaal Management Curriculum bestaande uit verschillende onderdelen, wat gemiddeld 4 ½ jaar in beslag neemt.”

 

Jeroen Visser (Restaurant Manager van McDonald’s Amsterdam Muntbergweg) is erg verheugd met de prijs: “Het is ontzettend eervol en bijzonder om deze award te winnen. Ik werk altijd met veel plezier samen met mijn team. Ik denk dat dit erg belangrijk is om met elkaar goed te kunnen presteren. Daarnaast heb ik veel geleerd van de trainingen die ik kreeg tijdens mijn opleiding tot Restaurant Manager.”

 

Ook Jeffrey Baardwijk (Restaurant Manager van McDonald’s Bergen op Zoom) is enthousiast: “Het is prachtig om de titel Beste Restaurant Manager van het jaar te krijgen. Ik werk met heel veel plezier bij McDonald’s en heb echt passie voor dit bedrijf. In mijn ogen is dat het belangrijkste recept om goed te kunnen presteren in je werk.”

 

Naast de award ontvingen Visser en Baardwijk ook een persoonlijke uitnodiging van Doug Goare, President McDonald’s Europa, voor het internationale Ray Kroc Award Gala in Barcelona, met de winnaars uit andere landen.

 

Over McDonald’s Nederland

In Nederland heeft McDonald’s 233 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.