U bent hier

Marjolein Vlietstra en Boi Duindam verkozen tot beste Restaurant Managers van McDonald’s in Nederland

Marjolein Vlietstra, Restaurant Manager van McDonald’s Meerkerk, en Boi Duindam, Restaurant Manager van McDonald’s Hoorn, hebben deze week de Ray Kroc Award 2015 in ontvangst genomen tijdens een bijeenkomst van Europese McDonald’s Restaurant Managers in Praag. De Ray Kroc Award, vernoemd naar de oprichter van het eerste McDonald’s restaurant, is de jaarlijkse onderscheiding voor McDonald’s beste Restaurant Managers en een erkenning voor hun uitstekende prestaties en resultaten.

 

Marjolein Vlietstra en Boi Duindam zijn samen door de directie van McDonald’s Nederland verkozen tot beste Restaurant Managers van McDonald’s in Nederland. Beide Restaurant Managers zijn beloond voor hun gedrevenheid, goede prestaties en managementkwaliteiten. Tijdens de verkiezing zijn alle Nederlandse Restaurant Managers van McDonald’s beoordeeld op o.a. managementvaardigheden, verkoopcijfers en het operationeel functioneren van het restaurant.

 

Marjolein Vlietstra, inmiddels 24 jaar werkzaam bij McDonald’s en sinds 2009 als Restaurant Manager, vertelt: “Het winnen van de Ray Kroc Award zie ik als een kroon op mijn carrière, maar uiteindelijk blijft werken bij McDonald’s een teamprestatie. Je doet het niet alleen. Samen met mijn team streef ik naar het hoogst haalbare voor onze gasten”. Boi Duindam, sinds 2004 werkzaam bij McDonald’s en sinds 2012 als Restaurant Manager, vult aan: “Voor mij is het winnen van deze award echt een erkenning en waardering van mijn inzet. Het vieren van succes motiveert enorm om weer nieuwe doelstellingen te behalen”.
 

   

Marjolein Vlietstra en Boi Duindam zijn de beste Restaurant Managers van McDonald’s in Nederland

 

Met de Ray Kroc Award erkent en beloont McDonald’s de uitstekende prestaties en resultaten van haar beste Restaurant Managers, die een spilfunctie in de organisatie vervullen met veel verantwoordelijkheid. Restaurant Managers geven leiding aan 80 tot 100 medewerkers. Om Restaurant Manager te worden biedt McDonald’s een speciaal Management Curriculum, dat gemiddeld 4,5 jaar duurt, waarin medewerkers leren een team zo optimaal mogelijk te laten functioneren.