U bent hier

McDonald’s verzorgt Moederdagontbijt voor families in Ronald McDonald Huizen

McDonald’s medewerkers door heel Nederland zijn zondagochtend vroeg uit de veren gegaan om families in 13 Ronald McDonald Huizen te verrassen met een smakelijk Moederdagontbijt. McDonald’s is ruim 30 jaar nauw betrokken bij het Ronald McDonald Kinderfonds en organiseert het Moederdagontbijt om moeders die in een van de Huizen verblijven, juist op deze dag een extra hart onder de riem te steken.

“Dankzij de Ronald McDonald Huizen kunnen ouders dichtbij hun zieke kind verblijven, wanneer deze is opgenomen in het ziekenhuis. Het is prachtig dat dit kan, want het is als vader of moeder ondenkbaar dat je niet dichtbij je zieke zoontje of dochtertje kunt zijn. Toch blijft het een heftige periode voor de familie. Als partner van het Ronald McDonald Kinderfonds zetten we deze moeders dan ook graag extra in het zonnetje!”, zegt Debbie de Wagenaar, directielid McDonald’s Nederland.

 

McDonald’s medewerkers verrassen moeders in de Ronald McDonald Huizen door heel Nederland met Moederdagontbijt
 

McDonald’s en het Ronald McDonald Kinderfonds
McDonald’s is sinds 1982 nauw betrokken bij het Ronald McDonald Kinderfonds. Veel McDonald’s medewerkers zijn actief als vrijwilliger en alle 15 Ronald McDonald Huizen zit een Franchisenemer in het bestuur. Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn. Jaarlijks verzorgt het Ronald McDonald Kinderfonds 65.000 overnachtingen voor 4.600 gezinnen.