U bent hier

Nieuwsbrief McDonald’s Nederland

HomeRiders fietsen € 920.000 bij elkaar

Op 15 en 16 juni vond de HomeRide plaats, het jaarlijkse fondsenwervende wielerevenement ten behoeve van het Ronald McDonald Kinderfonds. Maar liefst 700 wielrenners met 300 teambegeleiders fietsten binnen 24 uur 500 kilometer van Groningen naar Maastricht voor het goede doel. Gesteund door 200 vrijwilligers en 10.000 sponsors, waaronder hoofdsponsor McDonald’s, is er dit jaar wederom een topprestatie neergezet. Marja van Bijsterveldt, Directeur Ronald McDonald Kinderfonds, Onno Hoes, burgemeester Maastricht en Jo Sempels, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland maakten het totaal ingezamelde bedrag bij de finish in Maastricht bekend: een recordbedrag van € 920.000! Dit is goed voor maar liefst 15.335 overnachtingen in een Rondald McDonald Huis, zodat ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn. 

Onder de deelnemende teams was het Stars for Life Team bestaande uit Leontien van Moorsel, Gianni Romme, Robert Eenhoorn, Pierre van Hooijdonk, Sjef Janssen en Gert Jakobs, onder leiding van Peter Heerschop. Uiteraard nam er ook een McDonald’s team deel aan de HomeRide. Jo Sempels, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland: “Wij zijn ruim dertig jaar nauw verbonden aan het Ronald McDonald Kinderfonds en dit is één van de vele mooie intitiatieven. Ik heb zelf vanaf Veldhoven mogen meefietsen en ben diep onder de indruk van het enthousiasme en doorzettingsvermogen van de deelnemende teams. Dit hoorde ik ook terug in onze restaurants, waar de wielrenners onderweg mochten rusten, eten en drinken”.
 

In 2014 wordt de HomeRide op 28 en 29 juni gereden. Interesse in deelname? Aanmeldingen vinden inmiddels plaats via het Ronald McDonald Kinderfonds: www.kinderfonds.nl.

MEER WETEN OVER het ronald McDonald Kinderfonds

Of bekijk de andere berichten uit de nieuwsbrief:

McDonald’s blijft investeren in werkgelegenheid

Van Crewlid tot Franchisenemer

Nieuwe restaurants in Apeldoorn, Nijkerk en Amsterdam ruim 300 arbeidsplaatsen 

McStudiebeurs: 15 McDonald’s medewerkers beloond met 1 jaar collegegeld

‘’Bedrijven durven het vaak niet aan’’

McDonald’s introduceert QR-codes op verpakking

Bezoek aan slaleverancier Van Gorp Greenfood

Hoe goed kent u McDonald’s