U bent hier

Nieuwsbrief McDonald’s Nederland

McDonald’s blijft investeren in werkgelegenheid

McDonald’s Nederland investeert in 2013 45 miljoen euro in werkgelegenheid, innovatie en kwaliteit. Door middel van deze investering wil McDonald’s de groei van de afgelopen jaren doorzetten. McDonald’s is een gezonde werkgever die in tijden van crisis blijft groeien en investeren in de training en opleiding van haar medewerkers. Het zijn tenslotte de 17.000 medewerkers die de kern van onze organisatie vormen. Zij zetten zich dag in dag uit met veel enthousiasme in om de drie miljoen gasten die wekelijks onze 236 restaurants bezoeken de beste service en kwaliteit te bieden.

Trainen en opleiden zit in het DNA van McDonald’s. Naast diverse cursussen en trainingen organiseert McDonald’s jaarlijks het McStudiebeursprogramma, waarmee talentvolle medewerkers gestimuleerd worden om zich zowel in hun studie als bij McDonald’s te blijven ontwikkelen. Je komt in aanmerking voor een beurs door een stevige essay te schrijven. Met de McStudiebeurs betaalt McDonald’s gedurende één jaar het collegegeld van medewerkers.

 

McDonald’s biedt haar medewerkers door middel van de McDonald’s Academy graag de mogelijkheid om tegelijkertijd te werken en te leren. Zo hebben al 969 van onze medewerkers een erkend diploma behaald aan onze McDonald’s Academy. Eind september feliciteren wij met trots weer ruim 200 medewerkers met het behalen van een erkend diploma en starten wij natuurlijk met de nieuwe lichting van 2013/2014.
 

De eisen die McDonald’s als werkgever stelt, zijn niet gering. Onze medewerkers moeten servicegericht zijn, goed kunnen samenwerken en altijd scherp zijn in situaties waarin je onder grote druk moet presteren. Werken bij McDonald's betekent trainen, leren en werken en een impuls voor je carrière. Binnen, of later mogelijk buiten het bedrijf.

 

MEER WETEN OVER GOED WERKGEVERSCHAP

Of bekijk de andere berichten uit de nieuwsbrief:

Van Crewlid tot Franchisenemer

Nieuwe restaurants in Apeldoorn, Nijkerk en Amsterdam creëren ruim 300 arbeidsplaatsen 

McStudiebeurs: 15 McDonald’s medewerkers beloond met 1 jaar collegegeld

‘’Bedrijven durven het vaak niet aan’’

McDonald’s introduceert QR-codes op verpakking

Bezoek aan slaleverancier Van Gorp Greenfood

Hoe goed kent u McDonald’s

HomeRiders fietsen € 920.000 bij elkaar