U bent hier

SLA

De slasoorten die wij gebruiken voor onze salades komen over het algemeen in de zomer uit Nederland en in de winter uit Spanje. Ze worden geteeld in de volle grond, dat wil zeggen, buiten, op het land. Alle McDonald’s salades worden dagvers gemaakt in Nederland met de grootste kwaliteitszorg en onder de hoogste hygiëne standaarden. Bovendien zijn alle slasoorten vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakversterkers of bewaarmiddelen. Zo weten we zeker dat elke salade lekker is en aan de verwachtingen voldoet.

Onze EIGEN, vernieuwde RECePTUUR

Al onze salades kennen hun eigen unieke receptuur met verschillende ingrediënten en zijn tevens vernieuwd. Voor ieder moment is een smakelijke salade, met keuze uit de Grilled Chicken Salad - Sweet & Spicy, de Bacon 'n Cheese Salad en een kleinere Side Salad.

V.l.n.r..: Grilled Chicken Salad - Sweet & Spicy, Bacon 'n Cheese Salad en een kleinere Side Salad.
 

 

De Grilled Chicken Salad – Sweet & Spicy heeft een basis van heerlijke groene slamix, deze salade is verrijkt met gemarineerde en gegrilde kip, friszure rode appelstukjes, maïs, Pomodore tomaatjes, paprika-flavored crunch en een heerlijke kerrie-appel dressing. Voor de Bacon liefhebbers is er de Bacon ’n Cheese Salad, een salade met als basis een kleurrijke slamix met daarbij gerookte bacon (varkensvlees), jong belegen kaassnippers, een gekookt vrije uitloop eitje, friszure rode appelstukjes, Pomodore tomaatjes, een tuinkruiden crunch en een honing-mosterd dressing.

 

En wie bij zijn burger een frisse bite wil, kan altijd de Side Salad bestellen, bestaande uit een kleurrijke slamix met gele wortel, Pomodore tomaatjes, maïs en een Balsamico dressing. 

 

WIST JE DAT…

•    McDonald’s Nederland sinds 1988 salades in het assortiment heeft? 

•    Sla voor 90% uit water bestaat en caloriearm is? Sla bevat gemiddeld maar zo’n 7 kcal per 100 gram!

•    De vernieuwde salades volledig McDonald’s eigen zijn? Wij hebben deze zelf ontwikkeld in samenwerking met professionele chef-koks.

•    De schaal waar de salades in zitten gemaakt is van 55% gerecycled materiaal?