U bent hier

BETROKKEN WERKGEVER

McDonald’s is een betrokken werkgever, die zorgt voor haar medewerkers.

Naast het stimuleren van de toekomst van onze medewerkers vinden wij het ook van belang om onze medewerkers te motiveren om hun steentje bij te dragen aan de maatschappij. McDonald’s is al 30 jaar partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. In de maand december organiseren wij daarom ieder jaar een grote landelijke donatiecampagne. Onze medewerkers doen dan allemaal heel hard hun best om gasten een extra donatie te laten doen. Deze jaarlijkse donatiecampagne leverde in 2011 bijna € 225.000 op voor het Kinderfonds.

“A great place to work”, zo noemen onze medewerkers ons!

Dit bleek tevens uit de uitslag van het Great Place To Work onderzoek. In 2011 steeg McDonald’s van de 18e naar de 5e plaats. Dat ook potentiële medewerkers dat herkennen, blijkt uit het FNV Vakantiewerk onderzoek 2012. Daarin eindigde McDonald’s dit jaar op de tweede plek als beste vakantiewerkgever.

Als werkgever heeft McDonald’s diversiteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn van mening dat een divers team juist bijdraagt aan het succes van ons bedrijf. Elk jaar doet McDonald’s een groot onderzoek naar tevredenheid van medewerkers. Afgelopen jaar bleek hieruit dat 96,8% van de medewerkers zich met respect behandeld voelt, ongeacht ras, geslacht of godsdienst.

 

Meer weten over McDonald’s als werkgever? Kijk dan op:

www.werkenbijmcdonalds.nl